Bill og Babs?

President Bill Clinton var nærgående overfor Barbra Streisand. Resultatet ble et kraftig kloremerke, levert av Hillary. Alt ifølge rykter i New York Post.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Avisa har en fast sladderspalte på side seks. For titusener newyorkere er den det første de leser i den konservative tabloidavisa. Ryktene om hvem som er sammen eller på vei ut av en sjefsstol i underholdningsbransjen, viser seg ofte å holde stikk.

Om det gjelder Clintons angivelige forhold til diva Streisand i 93, vet vi ikke. Slik framstiller Post affæren:

'Fikk Babs klørne ut på Hillary?

Var det Barbra Streisands overnatting i Lincoln-rommet (i Det hvite hus, red. anm.) som gjorde Hillary Clinton så rasende at hun rispet Bill Clintons fjes med fingerneglen i 1993?

Talsmenn for Det hvite hus skyldte først på uheldig barbering, så fikk katten Socks skylden. Men i boka 'Hillary's Choise', skriver Gail Sheehy at det var en ikke navngitt berømt sangerinne som gjorde Hillary rasende.

Mysteriet forble uoppklart i månedene som fulgte bokutgivelsen tidligere i år. Men etter at den nylig ble utgitt i Storbritannia, forteller nå innsidere Side Seks at den berømte sangerinnnen var ingen andre enn Streisand - som overnattet i Det hvite hus i mars 93 mens Hillary besøkte faren sin som lå for døden i Little Rock.

Divaen fra Brooklyn har ikke siden sluppet inn i Det hvite hus, og har alltid svart unnvikende om sitt forhold til Clinton.'

For to år siden, da Streisand agiterte mot riksrettssaken, angrep konservative hennes troverdighet og truet med å kreve henne avhørt under ed om forholdet til presidenten, skriver The Post. Hun svarte med å brennmerke høyresidens skittkasting. Avisen mener at erklæringen omhyggelig unngikk å besvare ryktene om et kjærlighetsforhold til Clinton.

PROTESTERER: Barbra Streisand demonstrerte ivrig da det ble tatt ut riksrettstiltale mot president Clinton.Foto: SCANPIX/EPA