Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bill sliter med sexdriften sin

NEW YORK (Dagbladet): President Bill Clinton strever med å beherske seg. Han sliter med seksualdriften, og kommer i konflikt med sin egen bakgrunn, forteller Monica Lewinsky i et to timers tv-intervju med ABC i neste uke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er Barbara Walters som har intervjuet Lewinsky, og programmet sendes onsdag. Nå er det Washington Post som har fått innsyn i årets tv-intervju i USA. Den unge Lewinsky, med psykologifag bak seg før hun ble ubetalt praktikant i Det hvite hus, er både oppriktig og direkte, skriver avisa. Og på direkte spørsmål om sex og Clinton, svarer Monica like direkte at hun selv hadde mindre problemer med de seksuelle lekene ved Det ovale rom enn presidenten.

Unnskylder seg

Monica er veldig opptatt av å be USA om å tilgi henne for å ha vært kilden til marerittet som har ridd landet i over ett år. På spørsmål om hun fremdeles er forelsket i Clinton, svarer hun nei. Hun har til tider varme følelser for ham, men Monica sier også at hun blandet sammen følelser og egentlig var forelsket i en annen politiker.

Telefonsex har Monica et uproblematisk forhold til. Hun synes ikke det var farlig eller «billig». Det var spennende, sier Monica.

Walters spør Monica om hvordan hun har overlevd de mange grusomme karikatur-tegningene av henne det siste året. De fleste har vist en feit jentunge i seksuelle og ydmykende situasjoner.

Reddet av humor

- Jeg har venner og familie, og ikke minst en stor porsjon humor. Det har reddet meg, svarer Monica. Hun oppfatter seg ikke som lett på tråden, men som en lojal venn. Hun gir også inntrykk av at foreldrenes skilsmisse gikk hardt inn på henne, og at forholdet til faren har vært problematisk. Walter spør da hvorfor hun hang seg på Bill Clinton.

- Jeg trenger mye oppmerksomhet og kjærlighet, svarer Monica, som bare vippes av pinnen når det blir snakk om Kenneth Starr. Hun har munnkurv om hvordan hun ble behandlet som del av immunitetsavtalen med Starr, og det er åpenbart at hun hater mannen. Nesten like mye som hun hater Linda Tripp.

LYKKELIGE TIDER:Sexlekene i Det hvite Hus var lettere for meg enn for presidenten, forteller Monica Lewinsky.