Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Bill tvang meg til sex

NEW YORK (Dagbladet): Juanita Broaddrick (56) påstår at president Bill Clinton tvang henne til sex i Arkansas for over 20 år siden. Hun er en av de anonyme kvinnene som anklagernei Kongressen vurderte å bruke mot Clinton i riksrettssaken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Broaddrick har gått ut med fullt navn fordi hun er forarget over at tv-kanalen NBC ikke har vist intervjuet med henne som kanalens Lisa Meyers gjorde for lenge siden. Arkansas-kvinnen forlanger ingen penger for å offentliggjøre sin historie, og har ingen bokplaner.

- Iskald person

- Bill Clinton er en iskald person. Etter å ha bitt meg i leppene og tvunget meg til sex, tok han på seg solbrillene, rettet på dressen og ba meg legge is på ansiktet mitt før jeg gikk ut av hotellrommet, forteller hun til New York Post. De fleste tv-kanalene omtalte også saken i går.
Juanita Broaddrick mener Clinton overlevde angrepet på henne fordi han var en viktig person i Arkansas. Mannen som hun var sammen med på den tida var så rasende at han kunne ha drept, påstår hun.

Valgkamparbeider

Broaddrick var 35 år den gangen og eier av et pleiehjem. Clinton var statsadvokat og guvernørkandidat, og Broaddrick arbeidet som frivillig i valgkampanjen hans. Clinton ba henne stikke innom hvis hun var i Little Rock, og det gjorde hun. Han foreslo at de skulle gå på hotellrommet hennes for å prate og der skjedde det påståtte overfallet.

Hun anmeldte aldri saken til politiet, og venner har sagt at hun ikke orket fordi man i 70-åra som regel fikk høre at man ikke kunne vente noe annet etter å ha hatt en mann på rommet.

Paula Jones sine advokater slo kloa i Broaddrick, men hun undertegnet et dokument hvor hun under ed skrev at det ikke hadde skjedd noe mellom henne og Clinton. Nå har hun sagt at dokumentet er falsk.

Det hvite hus avviser alle anklagene til Broaddrick.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media