Billettbeviset

FROGNER (Dagbladet): Lars Grønnerød hevder en bomstasjonsbillett er med på å bevise at han overleverte ett av de to drapsvåpnene til Per Kristian natt til 3. april 1999.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Denne billetten er ett av flere bevis, som etter min mening bekrefter at Per Kristian fikk revolveren, kaliber 38, av Lars på dette tidspunktet, sier en av Grønnerøds forsvarere, advokat Morten Kjensli.

Per Kristian hevder at det aldri har vært noe slikt møte, og at han aldri fikk våpen av Grønnerød.

Funnet i plastpose

Ifølge Lars Grønnerød skjedde overleveringen i annen etasje i våningshuset på Orderud gård. Det var ingen vitner til den angivelige overleveringen. Lars skal ha fått 4000 kroner og en pistol i bytte av Per.

Bomringbilletten fra Fjellinjen er ved en tilfeldighet blitt et viktig bevis som kriminalpolitiet mener er med på å styrke Grønnerøds forklaring om våpenoverlevering.

Etter at Lars ble arrestert i forbindelse med trippeldrapet i begynnelsen av juni 1999, ransaket politiet leiligheten hans i Frognerveien 38 i Oslo. Det ble funnet en rekke interessante ting, blant annet et pistolmagasin, som politiet mener satt i pistolen som ble brukt til trippeldrapet.

I en kjellerbod, som Lars disponerte, ble det funnet en hvit plastpose med diverse innhold. Dette beslaget ble i utgangspunktet ansett som lite interessant.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer