Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Billigere på Internett

Telenor Nextel vil gjøre det billigere for folk flest å få tilgang på Internett, mens profesjonelle kunder skal kunne kjøpe en luksustilgang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Even Reitan, markedssjef i Telenor Internett til privatmarkedet, tror at kundene vil kreve mer av sine Internett-leverandører i framtida. Derfor tilbyr Telenor Nextel nå nye tjenester til sine kunder.

  Tilbudet omfatter tre forskjellige tilgangsnivåer, der prisen fastsettes etter nytten.

- Du skal få mer igjen for pengene, lover Reitan.

Pluss-pakke

Hvis kunden vil betale som i dag, vil de få Pluss-pakken. De får anledning til å videresende beskjeder til fax, legge igjen feriemeldinger og lese e-post på WWW. Denne muligheten har de ikke i dag.

  Det vil også være mulig å kjøpe en enda dyrere totalpakke der kundene i enda sterkere grad blir løsrevet fra sin personlige PC og faste kontorplass. Denne pakken inneholder blant annet en talende e-posttjener som kunden kan ringe for å få beskjeder.

  For den som klarer seg med dagens tilbud, blir det billigere, 98 kroner pr måned mot dagens 129 kroner.

- Krever mer

Dagens minimumsløsning tilfredsstiller ikke alle kundene, mener Nextel:

  - Kunden krever mer nytte, hevder Bård Annweiler, markedsdirektør for Telenor Nextel. Annweiler tror de nye tilgangsnivåene skal gjøre at Telenor stiller sterkere i konkurranse med andre aktører og håper på bra julesalg.

Hele Norges coronakart