Bilraner pågrepet etter vold

Den ene av de to bilranerne som slo ned og stakk av med bilen til Elly (67) i Troms er pågrepet.

BANKET OPP:  På vei hjem til Sørkjosen ble Elly stoppet av to unge haikere i Straumsfjordbotn. - De sperret veien for meg. Jeg måtte bare stoppe, forteller Elly til Nordlys. Foto: Ørjan Bertelsen / Bertelsen Foto
BANKET OPP: På vei hjem til Sørkjosen ble Elly stoppet av to unge haikere i Straumsfjordbotn. - De sperret veien for meg. Jeg måtte bare stoppe, forteller Elly til Nordlys. Foto: Ørjan Bertelsen / Bertelsen FotoVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(DAGBLADET / NTB): Lørdag kveld ble Elly (67) stoppet av to unge haikere på vei hjem i Straumsfjordbotn.

- Vi har pågrepet en person som foreløpig har erkjent straffskyld, sier lensmann Dag Roar Stangeland i Nordreisa og Kvænangen til NTB.

Slo flere ganger Søndag kveld stoppet to unge personer bilen til den 67 år gamle kvinnen ved Straumfjordsbotn i Troms. De to haikerne sperret veien hennes, og hun forklarer at hun ble nødt til å stoppe bilen.

- Jeg ba dem om å forlate bilen, men han sparket i døra og slo i frontruta slik at den gikk i stykker, sier Elly til Nordlys.

De tvang henne ut av bilen og tok brillene hennes og slo henne flere ganger i ansiktet og overkroppen. Flere ganger skal de ha ropt at de skulle drepe henne, før det ente med at de selv stakk av med bilen.

- Virket ruset - Jeg valgte å la dem ta bilen. Hadde jeg ikke gjort det tror jeg ikke at jeg hadde sittet her i dag, sier hun.

- De var helt desperate og virket ruset. De spurte meg om drikkevarer, sjanglet, og øynene var slappe og rare. De var absolutt ikke edru, men jeg har en sterk mistanke om at det var mer enn bare alkohol inne i bildet.

67-åringen ble etter en stund hjulpet av en forbipasserende bilist. Nå anser politiet saken som oppklart.

- Det gjenstår kun detaljer. Vi får avvente, men jeg er ganske sikker på at vi finner den andre personen i løpet av dagen, sier Stangeland til NTB.


SKADET:  Den ene tyven og voldsmannen er nå pågrepet av politiet. Foto: Ørjan Bertelsen / BertelsenFoto
SKADET: Den ene tyven og voldsmannen er nå pågrepet av politiet. Foto: Ørjan Bertelsen / BertelsenFoto Vis mer