USA:

Biltyv drept etter at folkemengde tok loven i egne hender

En mann (54) ble sparket og slått i hjel av en gruppe mennesker etter at han forsøkte å stjele en bil med tre barn inni.

DØDE: En 54 år gammel mann ble drept av en folkemengde etter å ha forsøkt å stjele en bil som tre barn satt inni. Politiet jobber nå med å identifisere personene som var involvert. Bildet er ikke tatt i forbindelse med saken. Foto: Brian R. Smith / AFP / NTB Scanpix
DØDE: En 54 år gammel mann ble drept av en folkemengde etter å ha forsøkt å stjele en bil som tre barn satt inni. Politiet jobber nå med å identifisere personene som var involvert. Bildet er ikke tatt i forbindelse med saken. Foto: Brian R. Smith / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En 54 år gammel mann skal ha blitt slått i hjel av en gruppe tilskuere i Philadelphia, USA, etter at han forsøkte å stjele en bil med tre barn inni, melder CNN.

Mannen skal ha tatt seg inn i bilen mens foreldrene var inne i en butikk torsdag kveld, ifølge en pressemelding fra politidistriktet i Philadelphia.

Sparket og slo

Han kom seg likevel ikke langt, da foreldrene til barna klarte å ta igjen bilen til fots og jaget mannen ut av bilen da han måtte stanse ved et rødt lys.

Biltyven skal ha utøvd vold mot faren før han deretter forsøkte å flykte, ifølge politiet, men ble snart stanset av en større folkemengde som sparket og slo ham gjentatte ganger. Dette skal ha fortsatt helt til politiet kom fram.

Mannen ble kjørt til sykehuset og erklært død. Barna i bilen skal ikke ha blitt skadet i løpet av hendelsen.

- Burde gå gjennom rettssystemet

Jason Smith ved politidistriktet i Philadelphia understrekte på en pressekonferanse på fredag at han ikke oppfordrer til å ta loven i egne hender:

- Jeg mener at alt burde gå gjennom rettssystemet og få konsekvenser på denne måten. Politiet har overvåkningsvideoer av hendelsen og prøver nå å identifisere personene som var involvert i voldshendelsen, sier Smith.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer