Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Biltyv i «feil» biljakt

Da biltyven oppdaget politipatruljen, fikk de panikk og satte opp farten - med patruljen etter. Det tyven ikke visste, var at lovens lange arm egentlig ventet på en annen biltyv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var ved tre-tida i natt at politiet i Drammen fikk beskjed fra kollegaer i Asker at en biltyv var på vei. Føreren hadde stukket av etter at han ble vinket inn til kontroll. En patruljebil ble derfor utplassert ved Lierkroa for å «ta imot» tyven.

Mens de stod og ventet, oppdaget de en bilfører som fikk det fryktelig travelt ved synet av politiet. Dermed tok patruljen opp jakten på denne bilen i stedet. Ved nærmere sjekk viste det seg at Audien var meldt stjålet et par dager i forveien.

Biljakten endte ved Hyggen i Røyken kommune, der politiet fant bilen i brann. Vaktleder Olav Myrvold ved Drammen politistasjon sier at tyven trolig har stukket til skogs. Politiet leter etter gjerningsmannen.

Biltyv nummer en ble pågrepet i Drammen sentrum.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling