Biltyver kolliderte med politiet

Politibilen ble påkjørt av en Audi på E6 utenfor Oslo. En av biltyvene fortsatt på sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Flere politipatruljer jaktet på en rød Audi i formiddag. Biljakten startet på Romerike og endte på Furuset i Oslo, der en politibil ble påkjørt av Audien.

- Bilen kolliderte med en politibil fra Oslo etter at den tok av E6 ved Furuset. Kort tid etter ble bilen stanset og to menn ble pågrepet, sier operasjonsleder Geir Eriksen ved Romerike politidistrikt til Dagbladet.no

Sendt til sykehus

Én polititjenestemann ble skadet i det ene benet i kollisjonen. Også en annen polititjenestemann og en av de to biltyvene ble skadet.

- Det dreier seg om skade i ben og nakke, opplyser en av politets talsmann på ulykkesstedet til Scanpix.

-En av de to pågrepne, en 33 år gammel mann, sitter i avhør her i kveld.  Den andre er på Ullevål universitetssykehus med mindre skader, opplyser operasjonsleder ved Romeriks politidistrikt til Dagbladet.no ved 19.30-tiden.En politikvinne fikk også mindre skader i sammenstøtet . Hun er utskrevet fra sykehuset.

I dag tidlig fikk politiet melding om en stjålet Audi S6 Avant fra Båstad i Østfold. Klokka 11.30 fikk de informasjon om at den var sett kjørende nordover på Kjul, på Riksvei 4 i Nittedal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer