Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bin Laden skutt i Costa Rica

Spilloppmakerens spøk ble for drøy for drosjesjåfør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Osama Bin Laden bør tenke seg om to ganger før han reiser til Costa Rica, melder nyhetsbyrået AP.

I dag ble nemlig en spøkefugl med Bin Laden-maske skutt to ganger i magen av en skremt drosjesjåfør.

47 år gamle Leonel Arias har forklart politiet at han bare ville tulle litt da han tok på seg en maske som forestiller al-Qaida-lederen og hoppet fram med luftgevær i hendene for å skremme forbipasserende trafikanter på en trang gate i Carrizal de Alajuela.

Flere bilister skvatt da de så ham, men da han hoppet foran drosja til Juan Pablo Sandoval, trakk sjåføren opp sin egen pistol og skjøt to skudd i tullebukken. Han overlevde skuddene, og ligger nå på sykehus. Tilstanden skal være stabil.

- For meg, og for alle andre tror jeg, fryktet jeg det verste og avfyrte skuddene, sier drosjesjåfør Sandoval til Channel 7 television.

Politiet har valgt å ikke pågripe ham, da de tror på at han handlet i selvforsvar.

LEVER FARLIG: Bin Laden-masker selges over hele verden. Men man bør tenke seg om to ganger før man bruker den til spillopper, skal man trekke erfaringer i fra dagens episode i Costa Rica. Denne finnen dristet seg under ishockey WM i 2003.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media