Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bingo-vert drapstruet

TROMSØ (Dagbladet): Midtveis mellom radiolokalet i Finnsnes og hjemmet sitt i Sørreisa ble bingovert Ann-Iren Jenssen stanset av en mann midt i veibanen. - Da jeg rullet ned bilvinduet, spurte mannen om det var jeg som leste opp bingotallene. «Ja,» sa jeg. «Deg har jeg mest lyst til å drepe!» sa mannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ann-Iren Jenssen (32) sier til Harstad Tidende at hun føler seg uvel etter episoden med den lokale «bingodesperadoen» mandag kveld.

Da hun forsto hvilke hensikter mannen hadde, tråkket hun på gassen det hun maktet.

- Idet bilen spant av gårde, hørte jeg mannen rope: «Du leste ikke de rette tallene!» Det hele var svært skremmende, forteller hun til Dagbladet.

- Da jeg oppdaget denne mannen i veibanen, trodde jeg først det hadde skjedd en ulykke. Men da han begynte å snakke om bingoen, virket han opphisset og stresset. Da slo det meg at her står en kar som bingoen har gått helt til hodet på. Han virket nemlig ikke ruspåvirket, sier Ann-Iren.

- Mannen må ha visst hvilken vei du kom?

- Ja, det er ekkelt at han antakelig vet hvor jeg bor, sier Ann-Iren.

Hun beskriver bingodesperadoen som en mann i 50-åra, med briller og mørk overdel.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media