TO TATT HÅND OM: To ansatte ved bingolokalet ble tatt hånd om av helsepersonell etter at de ble truet med kniv av en ukjent ransmann. Ingen kom fysisk til skade, men de trengte å snakke med noen om det de hadde opplevd. Foto: ROLF SVENDSEN/ALLPHOTO
TO TATT HÅND OM: To ansatte ved bingolokalet ble tatt hånd om av helsepersonell etter at de ble truet med kniv av en ukjent ransmann. Ingen kom fysisk til skade, men de trengte å snakke med noen om det de hadde opplevd. Foto: ROLF SVENDSEN/ALLPHOTOVis mer

Bingoran i Larvik

Ransmann fikk med seg utbytte

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En ukjent ransmann truet i kveld til seg penger fra to ansatte som var i ferd med å stenge et bingolokale i sentrum av Larvik i Vestfold.

- Ingen av ransofrene ble fysisk skadd av ransmannen, men de har hatt en opprivende opplevelse og ble tatt hånd om av helsepersonell, sier operasjonsleder Jan Birger Raastad ved Vestfold politidistrikt til Dagbladet.no.

Raneren kom inn i lokalet rundt 23 i kveld, da personalet var i ferd med å stenge. Det er uklart hvor mye raneren fikk med seg av penger.

Politiet har sikret lokalet og jobber nå med å samle spor samt avhøre de to som var utsatt for raneren.

Ifølge politiet skal raneren hatt en kniv, men han har ikke brukt den fysisk på noen av ofrene i bingolokalet.

- Vi vet ikke hvor raneren tok veien, men vi søker i området med patruljer og hunder, sier Raastad.

Raneren beskrives som en person rundt 180 cm, han var kledt i mørke klær og snakket norsk under ranet.