«Birdstrike» i Bangkok forsinker flere hundre passasjerer. Også problemer på nettsidene

Både Dreamlineren og nettsidene er satt ut av spill.

UTE AV SPILL: Norwegians Dreamlinerfly er inne til tekniske undersøkelser i Bangkok etter et «birdstrike» under innflygning til Bangkok i går. Norwegian måtte derfor leie inn et annet fly, noe som skaper forsinkelser for passasjerer i Bangkok og Oslo. Selskapets nyttårssalg gjør også nettsidene treige. Foto: Geir Barstein / Dagbladet / Skjermdump Norwegian.no
UTE AV SPILL: Norwegians Dreamlinerfly er inne til tekniske undersøkelser i Bangkok etter et «birdstrike» under innflygning til Bangkok i går. Norwegian måtte derfor leie inn et annet fly, noe som skaper forsinkelser for passasjerer i Bangkok og Oslo. Selskapets nyttårssalg gjør også nettsidene treige. Foto: Geir Barstein / Dagbladet / Skjermdump Norwegian.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Norwegian har den sista tida opplevd store problemer på flere langdistanseruter. I går ble en avgang fra Bangkok utsatt i 14 timer, før den ble kansellert.

En kollisjon med fugler i innflygninga til Bangkok skapte forsinkelsene, og Norwegians Dreamlinerfly står fortsatt på bakken i Thailand. Det betyr at Norwegian må leie inn et annet fly og flere timers forsinkelse på dagens avgang fra Oslo til Bangkok og morgendagens avgang fra Bangkok til Oslo.

I dag tidlig har også Norwegians nettsider opplevd problemer på grunn av stor pågang.

Fikk ingen informasjon Det var under innflygning til Bangkok i går tidlig at Norwegians Dreamliner fikk et såkalt birdstrike og fugl i motoren. Avgangen fra Bangkok i går ble dermed kansellert, og fuglene i motoren skaper nye problemer for Norwegians langdistanseruter i dag og i morgen. Flynummer DY7201 skulle opprinnelig gått fra Gardermoen 14.20 i ettermiddag, nå er avgangen utsatt til 20.30.

Det skaper også ringvirkninger for Norwegians passasjerer som skal fly fra Bangkok i morgen. Avgangen 09.00 har ny estimert avgangstid 14.20 i morgen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer