FLAKS: Iblant er verden på din side. Birgit Lykkegaard hadde litt ekstra flaks da hun glemte å legge parkeringslappen i frontruta. Foto: Privat
FLAKS: Iblant er verden på din side. Birgit Lykkegaard hadde litt ekstra flaks da hun glemte å legge parkeringslappen i frontruta. Foto: PrivatVis mer

Birgit ble oppgitt da hun så lappen i bilruta. Men denne gangen hadde hun flaks

- De fleste vil bare fortelle negative historier, selv om vi alle heller vil høre de positive.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Iblant er verden på din side. Birgit Lykkegaard hadde litt ekstra flaks da hun glemte å legge parkeringslappen i frontruta.

Da hun så det hang noe på frontruta, ble hun først oppgitt og irritert på seg selv.

Takket på Facebook

I et Facebook-innlegg delt av mange tusen, takker hun parkeringsvakta:

«På en tur til Aalborg i går, godt forsinket og lettere stresset glemmer vi å få med oss parkeringsbilletten fra automaten da vi parkerer, og får dermed ikke lagt den i frontruta, som man skal, men det oppdager vi ikke engang før vi kommer tilbake til bilen og finder en lapp under vindusviskeren.

Jeg rekker å bli skikkelig oppgitt og irritert på mig selv, før jeg får sett hva det egentlig står på lappen. TUSEN TAKK til den SNILLE P-VAKT, NIELS!»

OVERRASKET: Da svenske Carina var på Ica Maxi, fant hun noe i handlevognen som gjorde henne både rørt og tankefull. Video: Expressen Vis mer

- Så at du manglet en

På lappen sto det nemlig en hyggelig beskjed:

«Kjære kunde. Jeg fant en P-billett i en automat og så at du manglet en. Derfor får du den. Nå sparte du 750 kroner, som du kan bruke på biff og rødvin.»

Innlegget er undertegnet «Hilsen Niels Q-park», som også har tegnet et stort smil.

Etter hendelsen tok Birgit Lykkegaard kontakt med parkeringsfirmaet og fikk møtt Niels og gitt ham en flaske rødvin.

Hun skriver i et nytt innlegg som også er gjengitt med tillatelse, at parkeringsvaktene er glade for positiv oppmerksomhet. Det er nemlig ikke akkurat det de er vant til.

«De er ikke vant til at få ros, selv om det ikke er første gang de har vært snille. Dessverre vil de fleste bare fortelle negative historier, selv om vi alle heller vil høre de positive 😊 ALL FOR LOVE AND LOVE FOR ALL»