Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bjarne Håkon Hanssen skal jobbe for Frp

Tidligere Ap-statsråd Bjarne Håkon Hanssen skal holde foredrag for Fremskrittspartiet under en strategikonferanse på Solstrand hotell i Os.

Bjarne Håkon Hanssen. Foto: Berit Roald / Scanpix
Bjarne Håkon Hanssen. Foto: Berit Roald / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hanssen har ingen betenkeligheter med å holde foredrag for en av Arbeiderpartiets argeste politiske konkurrenter, melder TV 2.

- Jeg skal holde et foredrag som jeg har holdt flere ganger til folk som vil høre. Det dreier seg ikke om politikk og strategi, men om hvordan man personlig takler å havne i en mediestorm, sier Hanssen.

Frps strategikonferanse på Solstrand er sentral i partiets planlegging og oppkjøring til høstens valgkamp. Her vil rundt 170 av partiets fremste politikere delta, blant annet partiets sentralstyre, de øverste tillitsvalgte i fylkene, ordførere og valgkampledere.

- Bjarne Håkon Hanssen er en fin fyr, han har et godt budskap, og vi tror det vil passe for oss. Vi er alltid på jakt etter å lære nye ting. Jeg tror foredraget om å stå i stormen er relevant for dem som skal på konferansen, sier Frps generalsekretær Geir A. Mo.

Hanssen gikk av som helseminister etter valget i 2009 og stiftet det mye omtalte kommunikasjonsbyrået First House sammen med statssekretær Ketil Lindseth og rådgiver Jan Erik Larsen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling