Bjeffende mann ville skyte hund

Først bjeffet mannen mot hunden. Så bjeffet hunden mot mannen. Men bare mannen hadde hagle...

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det merkverdige slagsmålet utspant seg søndag i Wisconsin i USA. Mannen begynte å bjeffe mot hunden. Da hunden bestemte seg for å bjeffe tilbake, truet mannen med å skyte både bikkja, eieren og politiet med hagle.

Politiet fikk melding klokka 2241 lokal tid, om at den 42 år gamle mannen banket på naboens dør etter å ha kranglet med hunden, melder Green Bay News-Chronicle Online.

Naboene fikk beskjed av politiet om å gjemme seg i kjellerne sine til dramaet var over. 42-åringen kom ut av huset i noen sekunder, truet med å drepe politibetjenter, og gikk inn igjen.

Politiet prøvde å overtale mannen til å overgi seg. Det ville ikke 42-åringen høre på, og politiet skaffet en ransakelsesordre. Etter fire timer tok beredskapsgruppa til politiet seg inn i leiligheten. Mannen ble pågrepet uten dramatikk. Hagla, som ikke var ladd, ble funnet i inngangspartiet.

- Han ble pågrepet før han bestemte seg for hva han skulle gjøre, sier politibetjent Bill Galvin.

- Mannen hadde la fra seg skytevåpenet, og ble pågrepet rett etterpå. Han har langt rulleblad, sier Galvin

Politiet tror 42-åringen var påvirket av alkohol. Han må møte i retten seinere i dag, foreløpig siktet for å ha uforsvarlig omgang med skytevåpen og for å ha motsatt seg pågripelse.