Bjerke-politikere reagerer mot Dagbladet: - Ren trakassering

Politikere i Bydel Bjerke i Oslo mener bydelsledelsen er blitt utsatt for urimelig press over lang tid.

KRITISERER DAGBLADET: Politikere i Bydel Bjerke i Oslo støtter bydelsadministrasjonen og er ikke tilfreds med Dagbladets dekning.  Foto: Hans Arne Vedlog 
KRITISERER DAGBLADET: Politikere i Bydel Bjerke i Oslo støtter bydelsadministrasjonen og er ikke tilfreds med Dagbladets dekning.  Foto: Hans Arne Vedlog  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I en pressemelding, enstemmig vedtatt i ekstraordinært møte i Bjerke bydelsutvalg tirsdag denne uka, uttrykker gruppelederne i bydelsutvalget «sin støtte til administrasjonens arbeid med flere saker som har vært omtalt i Dagbladet» (Les hele pressemeldinga i egen boks i denne artikkelen).

- Politikerne i Bydel Bjerke støtter bydelens ledelse og øvrige ansatte i deres arbeid for utsatte brukere. Som politikere oppfatter vi at ledelse og ansatte opplever medieomtalen i Dagbladet og på Facebook som trakassering. Det er alvorlig, heter det i pressemeldinga.

Oslo kommunes internrevisjon har tittet Bydel Bjerke i kortene, etter Dagbladets avsløringer i fostermors-saken og Villa Eik-saken.

Måtte tåle kritikk

I forrige uke ble internrevisjonens rapport offentliggjort, og oslobydelen måtte tåle kritikk.

Pårørende har meldt fra om en bydelsledelse som ikke setter brukerne i sentrum, og internrevisjonen mener det kan stilles spørsmål ved om bydelen anerkjenner pårørende som en positiv ressurs.

De ansatte har meldt om en ledelse som ikke er mottakelig for konstruktiv kritikk og beskriver en situasjon hvor ansatte er redde for å melde om avvik i frykt for reprisalier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer