Bjørn (14) og Robin (15) fant forlatt og råtnende kanin i fjæra

- Helt motbydelig at noen kan gjøre noe sånt.

SKUFFET:  Bjørn Refsnes og Robin Mork Kleppe likte ikke det de fikk se nedi fjæra ved Strandabøen tirsdag. - Det er helt motbydelig at noen kan gjøre noe sånt, sier Mork Kleppe. Foto: Privat
SKUFFET: Bjørn Refsnes og Robin Mork Kleppe likte ikke det de fikk se nedi fjæra ved Strandabøen tirsdag. - Det er helt motbydelig at noen kan gjøre noe sånt, sier Mork Kleppe. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag fikk Robin Mork Kleppe (15) og Bjørn Refsnes (14) en ubehagelig overraskelse ved Strandabøen i Ulsteinvik, skriver Sunnmørsposten.

Nede ved fjæra lå en hvit plastikkpose.

Ble funnet nær huset - Vi skjønte at noe var galt når vi ikke klarte å kalle tilbake hunden til Bjørn, Bajas. Den hadde gravd et hull i posen og ut av posen stakk det et lite brunt dyr, sier Robin Mork Kleppe til Dagbladet.De to gutta trodde først at det dreide seg om en hundevalp. Etter å ha forhørt seg med hundeskoleeier Beathe Pilskog, som tok med seg posen til veterinæren i Ulsteinvik, fant de ut at det var en hannkanin.

- Helt motbydelig at noen kan gjøre noe sånt mot dyr. Kaninen hadde nesten gått i oppløsning, sier Mork Kleppe som er glad for at det var de som fant den og ikke Refsnes 9 år gamle lillesøster.

Dødsårsak usikker Veterinær Henriette Wiik Larsen tok i mot kaninen i dag tidlig. Den er nå destruert.

- Den hadde tydeligvis ligget der i noen dager og manglet store mengder pels. Posen var fylt av småstein, men det er vanskelig å slå fast en dødsårsak, sier Larsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.