Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bjørn brøt seg inn for andre gang

Forsynte seg med iskrem fra fryseren. Se video!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet.no): Det er ikke første gangen svartbjørnen har brutt seg inn i Timberline Lodge, et hotell i nærheten av Fraser i staten Colorado, USA.

Viltvoktere i området forteller at bjørnen har vært på besøk på hotellet før. Etter tidligere innbrudd, ble det installert sikkerhetslåser for å hindre bamse å komme seg inn. Da bjørnen brøt seg inn på lørdag, var det ironsik nok de nye låsene som hindret bjørnen i å kom seg ut.

- Bjørn forsøkte å komme seg ut døren vi hadde sikret mot at den skulle komme seg inn, sier Matthew Murdoch som har ansvaret for vedlikehold av Timberline Lodge.

Bjørnen kom seg inn gjennom en av hotellets dører og tok seg videre til kjøkkenet der den åpnet fryseren og forsynte seg med iskrem.

Da bjørnen skulle ut, sannsynligvis gjennom en annen utgang enn den kom inn, fikk bamse problemer med sikkerhetslåsen.

Videoen øverst i saken, viser at bjørnen til slutt slo ut vinduet i døren og krabbet tilbake til villmarken.

Staten Colorado har i det siste året opplevd mange tilfeller der bjørnen har brutt seg inn i hus, melder ABC News.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling