Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bjørn Sund skal bygge ut Fornebu

Bjørn Sund er ansatt som Telenors toppsjef for utbygging av konsernets nye hovedkvarter på Fornebu. Telenor har skaffet seg et areal på vel 200 dekar på den tidligere flyplassen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bjørn Sund (53) er etter hvert blitt landets mest kjente utbygger. Ikke før var han ferdig med jobben som utbyggingsdirektør for OL-anleggene på Lillehammer, så havnet han på Gardermoen som utbyggingssjef der. Da hovedflyplassen sto ferdig i oktober i fjor, overtok Sund stillingen som administrerende direktør for flyplassen - en jobb han hadde til 1. januar i år.

Ledelsen i Telenor har bestemt seg for å bygge omfattende på Fornebu, blant annet fordi teleselskapet i dag har sin virksomhet spredd på 55 steder over hele Oslo. Å konsentrere virksomheten i større grad, skal etter planen redusere årskostnadene per ansatt. Det er ventet at det fusjonerte Telenor-Telias internasjonale avdeling vil bli plassert på Fornebu.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media