Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bjørnar (17) fikk kebab med larve

Søndagsmiddagen inneholdt litt mer enn de hadde betalt for.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Sammen med kompisen Thomas Myhrvold (16) tok Bjørnar Jensen (17) mopedturen fra Leirsund til Minutt-burger i Lillestrøm for å kjøpe søndagsmiddag. De to guttene pleier gjerne å spise en kebabmiddag i uka.

I det Bjørnar hadde tatt første bit av kebabtallerkenen tittet en larve opp av maten.

- Skikkelig ekkelt. Jeg hadde tatt en gaffel av maten, da jeg fikk øye på den. Jeg spyttet ut det jeg hadde spist med en gang, forteller 17-åringen til Romerikes Blad.

Hva slags larve det var snakk om er uvisst. Det eneste som er sikkert er at neppe blir flere middager på Minutt-burger i nærmeste fremtid.

- Gatekjøkkenet har vært favorittstedet vårt, men det er uaktuelt heretter, sier den uheldige kebabkjøperen til Romerikes Blad.

Innehaveren av gatekjøkkenet, Javed Iqbal, var ikke sen om å prøve og rydde opp i saken. Guttene fikk pengene tilbake og ble tilbudt en gratis middag.

image: Bjørnar (17) fikk kebab med larve
EN KEBABTALLERKEN MED NOE «ÅTTÅT»: Denne larven var litt mer enn hva de to guttene hadde bestilt på Minutt-burger på Lillestrøm. Lars Petter Hallingstorp/Romerikes Blad
EN KEBABTALLERKEN MED NOE «ÅTTÅT»: Denne larven var litt mer enn hva de to guttene hadde bestilt på Minutt-burger på Lillestrøm. Lars Petter Hallingstorp/Romerikes Blad Vis mer
<B>SPISTE IKKE OPP MATEN SIN:</B> Bjørnar Jensen (17) og kompisen mistet raskt matlysten da larven tittet opp fra kebabtallerkenen.