Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bjørndal-drapssiktet fengslet i fire uker

32-åringen som er siktet for drapet på en polsk mann i et garasjeanlegg på Bjørndal i Oslo, er varetektsfengslet i fire uker.

VARETEKTSFENGSLET: Den 32 årige mannen som er siktet for drapet på en polsk mann i et garasjeanlegg på Bjørndal i Oslo, er varetektsfengslet i fire uker. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
VARETEKTSFENGSLET: Den 32 årige mannen som er siktet for drapet på en polsk mann i et garasjeanlegg på Bjørndal i Oslo, er varetektsfengslet i fire uker. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen meldte seg for politiet tirsdag kveld etter at det var blitt kjent at det tilfeldige offeret som var blitt skutt morgenen før, døde av skadene på sykehuset. Han hadde fram til torsdag ettermiddag nektet å la seg avhøre, men samtykket til politiets begjæring om varetekt.

Advokat Morten Furuholmen er oppnevnt som mannens forsvarer.

Oslo tingrett avsa fredag ettermiddag kjennelse på at mannen skal holdes i varetekt i fire uker med brev- og besøksforbud og medieforbud, samt isolasjon de første to ukene av perioden.

Politiet har bekreftet at det er en sammenheng mellom den drapssiktede og skyteepisoden som fant sted på åpen gate på Lambertseter tidligere på natten. Tre menn er varetektsfengslet etter denne hendelsen, mens to andre ble onsdag løslatt etter avhør.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!