Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bjørndalen selger hytta

prisantydning: 17 millioner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Hytta som er tegnet av den kjente arkitekten Lorenz Gedde-Dahl er på svimlende 450 kvadrat og inneholder ni soverom, åtte bad og treningsrom.

Nå ligger skiskytterkongen Ole Einar Bjørndalens tømmerbolig på beitosølen for salg med en prisantydning på 17 millioner kroner, skriver Finansavisen.

- Alle som har hus eller hytte vet at det er en stor utfordring å vedlikeholde. Jeg reiser mye, og har ikke nok tid til å følge opp hytta 100 prosent. Jeg har kun brukt den noen få uker hvert år, og da er det riktig å selge, sier Bjørndalen til avisen.

Dermed må Ole Einar (34) og hans italienske skiskytterkone Nathalie Santer-Bjørndalen (36) se seg om etter andre ferieboliger når de reiser til Norge. Til daglig bor de to i byen Toblach (Sør-Tyrol) i Italia.

- Jeg fokusere mer på idretten fremover. Det er mulig jeg returnerer til Beitostølen når jeg har lagt opp, sier skiskytteren som blant annet har fem OL-medaljer på merittlista.

LUKSUS: Ole Einar Bjørndalen har ikke tid til å ha hytte og selger herligheten på beitostølen. Foto: SCANPIX
LUKSUS: Ole Einar Bjørndalen har ikke tid til å ha hytte og selger herligheten på beitostølen. Foto: SCANPIX Vis mer
KONA: Bjørndalen bor i Italia sammen med skiskytteren Nathalie Santer-Bjørndalen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media