Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bjørnen, løven og tigeren ble funnet under en narkorazzia. 15 år senere lever de fortsatt side om side

- Hvis de klarer å komme overens, burde mennesker også klare det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det var en narkorazzia utført av politiet i Atlanta i USA i 2001 som resulterte i funnet av Shere Khan, Leo og Baloo.

Se video av tigeren, løven og bjørnen øverst i saken!

De tre dyrene skal ifølge The Telegraph ha fungert som statussymol for narkokongene og ble oppbevart sammen i en kjeller.

Da de ble funnet var de omlag to måneder gamle.

Tigeren, løven og bjørnen ble etter razziaen plassert hos Noah's Ark dyreredningssenter, på grunn av skader. 15 år senere lever de fortsatt side om side.

«De tre brødrene er definitivt noe for seg selv», skriver senteret på Facebook-siden sin ved navn «Noah's Ark Animal Sanctuary: home of the BLT», som i denne sammenhengen står for «Bear, Lion, Tiger».

Allison Hedgecoth, kurator ved Noah's Ark, forteller at dynamikken mellom de tre ikke har forandret seg mye i løpet av de 15 årene.

- Alle tre er fortsatt like kjærlige mot hverandre, sier hun til dyrenettstedet The Dodo.

Hun har tidligere uttalt til The Telegraph at det tok tid før de innså hvilket uvalig forhold villdyrene hadde til hverandre, fordi dyr som blir funnet sammen ofte prøver å holdes sammen når de ankommer senteret.

Også andre ansatte påpeker det spesielle båndet.

- Jeg tror at hvis en løve, en tiger og en bjørn klarer å komme overens, burde mennesker være istand til å komme overens, sier Judi Peterson til den engelske avisa.
 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media