Bjørnen, løven og tigeren ble funnet under en narkorazzia. 15 år senere lever de fortsatt side om side

- Hvis de klarer å komme overens, burde mennesker også klare det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var en narkorazzia utført av politiet i Atlanta i USA i 2001 som resulterte i funnet av Shere Khan, Leo og Baloo.

Se video av tigeren, løven og bjørnen øverst i saken!

De tre dyrene skal ifølge The Telegraph ha fungert som statussymol for narkokongene og ble oppbevart sammen i en kjeller.

Da de ble funnet var de omlag to måneder gamle.

Tigeren, løven og bjørnen ble etter razziaen plassert hos Noah's Ark dyreredningssenter, på grunn av skader. 15 år senere lever de fortsatt side om side.

«De tre brødrene er definitivt noe for seg selv», skriver senteret på Facebook-siden sin ved navn «Noah's Ark Animal Sanctuary: home of the BLT», som i denne sammenhengen står for «Bear, Lion, Tiger».

Allison Hedgecoth, kurator ved Noah's Ark, forteller at dynamikken mellom de tre ikke har forandret seg mye i løpet av de 15 årene.

- Alle tre er fortsatt like kjærlige mot hverandre, sier hun til dyrenettstedet The Dodo.

Hun har tidligere uttalt til The Telegraph at det tok tid før de innså hvilket uvalig forhold villdyrene hadde til hverandre, fordi dyr som blir funnet sammen ofte prøver å holdes sammen når de ankommer senteret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer