HYTTE: Investor Rune Sundvall slo til da nobohytta (t.v.) ble til salgs. Foto: Privat
HYTTE: Investor Rune Sundvall slo til da nobohytta (t.v.) ble til salgs. Foto: PrivatVis mer

Bladde opp 32 mill. for nabohytta på Skåtøy

Usjenert landsted i Kragerø-skjærgården ble solgt i all hemmelighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Hegnar.no): Da hyttenaboen planla å selge fritidsboligen, slo investor Rune Sundvall til og sikret seg en av indrefiletene langs Sørlandskysten før den i det hele tatt rakk å presenteres for det åpne markedet.

- Dette var noe vi ordnet uten megler. Selger og jeg kjenner hverandre godt, og jeg kjente hytten, sier Rune Sundvall til Hegnar.no da vi ringer han i hytteparadiset på Skåtøy.

Kjøpte nabohytten Den nyinnkjøpte hytten til Sundvall ligger kun et steinkast unna gamlehytten, som har vært i familiens eie i mer enn et halvt århundre.

- Tomten til den gamle hytten kjøpte vi i 1945. Min far var opprinnelig fra Kragerø, så dette er et sted vi har tilknytning til, sier han.

Gamlehytten benyttes nå av Rune Sundvalls familie, mens han selv og kona har tilhold i den nye, super-private hytten på 230 kvadratmeter, med et tilhørende 90 kvadratmeter stort båthus med egen båtheis.

Tomten har også egen privat strand, samt vidstrakt utsikt over skjærgården mot Kragerø.

En av de dyreste Foruten familien, som disponerer den gamle hytten, er det et naturreservat på den andre nabotomten. Dermed er det lite som taler for at Sundvall vil oppleve å få noe nybygd hyttefelt tett opptil solveggen sin med det første.Investoren bekrefter at prislappen for eiendommen var 32 millioner kroner.

Dermed er denne usjenerte hytteperlen også blant de absolutt mest eksklusive objektene som er omsatt på Sørlandet de siste årene.

- Det er en flott og velholdt hytte. Alt har topp standard, så det er ikke mye som må gjøres her, sier Sundvall som bekrefter at han og kona ser frem til å nyte mye tid i sin nye Sørlandsperle.

Flere økonominyheter Oppussingsobjekt solgt for voldsom pris
Skambudene i kø i Stavanger - 450 på liste i Bærum
- Norges Bank er ute på ville veier