Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Blåfrossen tyv i frysedisken

I over halvannen time gjemte den etter hvert blåfrosne tyven seg for politiet i frysedisken i ICA Maxi i Lørenskog natt til i dag, melder Aftenposten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Innbruddsalarmen i kjempebutikken gikk klokken 03.05.

Ni minutter seinere var politiet på stedet og pågrep en innbruddstyv. Etter å ha avhørt mannen, tok politifolkene en ny runde for å sjekke. Og politiets jaktinstinkt holdt stikk. En time og 38 minutter etter ankomsten kunne politiet fiske opp nattens fangst nummer to fra frysedisken; den andre innbruddstyven.

Da alarmen gikk hadde tyven stupt ned i frysedisken og gjemt seg.

I formiddag satt begge to og varmet seg i politiarresten på Romerike, en 37 år gammel mann fra Skedsmo og en 35-åring fra Lørenskog. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling