OnlyFans:

Blakk bestemor (57) kastet klærne

57 år gamle Viktoria slet med å betale husleia. Så fikk hun høre om OnlyFans.

GOLDEN GILF: Viktoria (57) kaller seg «Golden GILF», og hevder hun får enorm oppmerksomhet som heit bestemor. Foto: Jam Press
GOLDEN GILF: Viktoria (57) kaller seg «Golden GILF», og hevder hun får enorm oppmerksomhet som heit bestemor. Foto: Jam Press Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

57 år gamle Viktoria Winslow hadde ikke råd til å betale husleia, så hun bestemte seg for å følge i datteras fotspor.

- En dag innrømmet jeg overfor dattera mi at jeg bekymret meg for pensjonssparingen. Hun fortalte meg om OnlyFans-kontoen sin, som hun har en grei inntekt fra, sier hun ifølge nyhetsbyrået Jam Press.

«Golden GILF»

Først hadde hun sine tvil.

- Jeg var bekymret for meg for tryggheten hennes, men hun oppfordret meg til å prøve det selv. Så jeg ga det en sjanse.

Nå deler den australske bestemora pirrende nakenbilder av seg selv på sosiale medier, hvor hun blir kalt «Golden GILF».

GILF er et spill på uttrykket MILF, som betyr «mom I'd like to fuck» - eller «en mamma jeg vil ligge med». Viktoria har byttet ut M-en med en G for «grandma» - eller bestemor.

- Jeg elsker det, sier hun.

Elsker jobben

Dattera Zoe, som er OnlyFans-modell, hjelper henne med å ta bildene.

Før pleide Viktoria, som også er fitnessinstruktør, å bekymre seg for penger hele tida. Med den nye karrieren sier hun at hun har fått økonomisk trygghet - og hun elsker jobben sin.

- Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle befinne meg i denne situasjonen, sier den 57 år gamle modellen, ifølge Jam Press.

Hun har ikke tenkt å pensjonere seg med det første.

- Jeg kommer til å lage videoer så lenge jeg har et publikum - selv om jeg er 90 år og rynkete.

Var blakk

Før hun våget seg utpå med nakenbildene, sier Viktoria at hun levde fra hånd til munn, og var nødt til å flytte sammen med en venn fordi hun ikke hadde råd til husleia.

Så begynte hun så smått å dele bilder i mars 2021. Først var hun bekymret for hvordan folk ville reagere på alderen hennes. I stedet ble hun sjokkert over oppmerksomheten hun fikk.

Bestemora er skilt, og får daglig meldinger fra yngre menn.

- Zoe og jeg pleier å ta mor-og-datter-bilder sammen, og det får mannfolka til å sikle. Menn på 19 år har abonnert på kanalen. Jeg tror at det å være en heit bestemor er et nisjemarked, sier hun.

- Elsker rynkene mine!

Viktoria sier hun fremdeles blir overrasket over at de unge mennene begjærer henne.

- Jeg ser ikke etter en mann for øyeblikket, og spesielt ikke en «toy boy». Jeg liker jobben min og alle mennene jeg møter på nettet - men aldri si aldri!

57-åringen sier at jobben har gitt henne styrke og selvbekreftelse på mange områder. Ikke bare føler hun seg økonomisk uavhengig, men hun sier det også har hjulpet henne å elske sin egen kropp.

- Kvinner blir fortalt at du må være ung og tynn for å være attraktiv. Jeg kan love det at det ikke stemmer. Menn elsker rynkene og strekkmerkene mine!

Stolt bestemor

Hun vedgår at hun har fått noen merkelige forespørsler opp gjennom tida, men at hun bare gjør ting hun selv føler seg komfortabel med.

- Det er så mange der ute med fotfetisjer, at det er nesten ikke til å tro.

Det har ikke vært helt problemfritt for 57-åringen å debutere som nakenmodell heller. Rett som det er dukker det opp nettroll:

- Det er vanligvis unge jenter som jeg tror er sjalu på meg. På TikTok har det vært folk som har sagt «kom deg vekk, bestemor» og jeg har blitt kalt ting som «gammel heks» mange ganger. Jeg blokkerer dem og går videre.

DRISTIG KARRIEREBYTTE: Australske Libbie Hopwood har byttet karriere, og gir nå tips på OnlyFans. Vis mer

Tross forsøkene på hets, synes Viktoria at «bestemor»-navnet er flott.

- Jeg er en bestemor som er stolt av å vise fram hva jeg har! Det er mange der ute som synes at vi er høyst ettertraktede.

- Jeg er stolt

Dattera Zoe sier hun er stolt av mora si for jobben hun har lagt ned i å skape seg et navn på Internett.

- Jeg er så stolt over mammas sterke yrkesetikk. Hun er så dedikert - det er virkelig inspirerende!

Nå som ballen først ruller, fortsetter Viktoria med å dele frekke nakenbilder på sosiale medier. Hun er glad for støtten fra familie og venner.

- Hver eneste person i livet mitt har vært virkelig støttende, de sier jeg er inspirerende og modig. Alle vet hva jeg har gått gjennom, så de er glade for å se at jeg endelig har det bra!