Blakk etter samlivsbrudd

Davy Wathne er blakk tross millioninntekter. - Et samlivsbrudd er økonomisk ruin. To er katastrofe, sier TV2s sportsguru.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lønnsøkningen fra 1996 har vært formidabel for Wathne. Da tjente han 'bare' 569 000 i året. Nå står Davy oppført med 823 000 kroner i skattbar inntekt. Hvor mye han tjener brutto vil han ikke ut med. Trolig er det godt over en million.

Men overfor Bergensavisa bedyrer Wathne at han er 'staurandes' blakk:

Bruker penger på cola

- Jeg sitter igjen med en gjeld på mellom halvannen og to millioner kroner. Alle som har vært gjennom en skilsmisse vet at det koster. Jeg har vært gjennom to, og har ikke noe til overs når alt er betalt. Ikke unner jeg meg noe luksus heller, verken i form av klær eller ekstragavanter. Det eneste jeg bruker penger på er cola, sier tv-kjendisen.

I 1997 tjente Davy Wathne og ankermann Pål T. Jørgensen ekstra godt på grunn av en spesialavtale de to inngikk med tv-kanalen. De forpliktet seg til å være på skjermen 20 kvelder i måneden, og jobbet 50 prosent mer en normalt. Som kompensasjon fikk de en et spesielt programledertillegg og fri bil. Men Davy ønske ikke å gå inn på en lignende avtale igjen:
- Man vil jo gjerne ha et liv ved siden av jobben, kunne gå på kino eller lese en bok. Det hadde jeg ikke mulighet til dette året, sier Davy Wathne.

Betaler gjerne skatt

48-åringen har ingenting imot at en del av inntekten hans går til statskassen:

- Jeg betaler min skatt med glede og setter pris på at vi har gode skoler og et helsevesen som kan ta hånd om oss når vi blir syke. Det som ergrer meg er at de som virkelig tjener penger, de som flytter papirer og aksjer, ikke yter til samfunnet.

BLAKK:</B> TV-kjendisen Davy Wathne bruker det lille han har til overs på Cola.