Ble avslørt - fikk kjempebot

Den australske byen Melbourne er på nytt coronastengt. Å bestille mat til 20 personer hos hurtigmatkjeden KFC vakte dermed mistanke.

KFC: Melbourne er nå i lockdown, og folk er beordret til å holde seg hjemme. En tur til hurtigmat-restauranten Kentucky Fried Chicken (KFC) avslørte en bursdagsfest. Det ble fort en dyr affære. Foto: Maureen McLean/Shutterstock
KFC: Melbourne er nå i lockdown, og folk er beordret til å holde seg hjemme. En tur til hurtigmat-restauranten Kentucky Fried Chicken (KFC) avslørte en bursdagsfest. Det ble fort en dyr affære. Foto: Maureen McLean/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Denne uka ble den australske byen Melbourne i delstaten Victoria stengt ned på nytt, etter ny oppblussing av coronasmitte. Flere enn fem millioner personer er beordret til å holde seg hjemme fra og med midnatt natt til onsdag og minst seks uker framover.

Men det er det ikke alle som tar hensyn til. En tur til hurtigmat-restauranten Kentucky Fried Chicken (KFC) i Melbourne førte til en kjempebot for en gruppe venner på fest, skriver flere australske medier.

- Dyr kveld

To personer vekket mistanke da de bestilte mat for 20 personer hos KFC klokka 01.30 natt til fredag lokal tid. Ifølge The Herald Sun var det ambulansepersonell, som tilfeldigvis også bestilte mat på KFC, som ga politiet bilens registreringsnummer.

Politiet rykket ut, og oppdaget en bursdagsfest. I et hus fant de en gruppe mennesker som forsøkte å gjemme seg i bakgården, garasjen og under senger, skriver The Guardian.

Shane Patton, politimester i Victoria, sa fredag at flere bøter for å bryte coronarestriksjoner ble utdelt på det som skal ha vært en fest.

16 personer fikk hver sin bot på 1652 dollar, skriver 7News.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer