Tilsto overgrep - fortsatt ingen tiltale:

Ble avslørt da han streamet overgrepsfilm på naboens TV. To år seinere er han fortsatt fri

- Jeg blir så sint, og så blir jeg fryktelig lei meg på vegne av det barnet som er rammet. Hvor er rettssikkerheten til denne gutten?

INGEN TILTALE: En mann i slutten av 40-åra ble i april 2016 siktet for overgrep mot en gutt under 14 år, etter at han ved en feil koblet seg opp til naboens TV i Trondheim. Snart to år seinere er det fortsatt ikke tatt ut tiltale. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
INGEN TILTALE: En mann i slutten av 40-åra ble i april 2016 siktet for overgrep mot en gutt under 14 år, etter at han ved en feil koblet seg opp til naboens TV i Trondheim. Snart to år seinere er det fortsatt ikke tatt ut tiltale. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I april 2016 ble en mann i slutten av 40-åra avslørt da han streamet eget overgrepsmateriale på naboens TV i Trondheim.

Kvinnen i naboleiligheten forteller selv at hun skulle forsøke å streame musikk fra Spotify på TV-en, da det plutselig dukket opp et skjermbilde fra en ukjent mobil.

- Jeg hadde fått tips om at det gikk an å spille Spotify på TV, så jeg satt her og knota litt med mobilen og TV-en. Plutselig ser jeg en mobilskjerm på TV-skjermen, og jeg legger merke til at det ikke er mine apper. Jeg tenkte ikke så mye over det i starten. Men plutselig får jeg se en film. Da ser jeg naboen min, han som bor rett over gangen, forteller kvinnen til Adresseavisen (krever abonnement).

Avisa skriver at hun ikke klarer å fortelle om bildene som dukket opp på TV-skjermen. Hun blir for uvel av videoen som ifølge kvinnen viste en liten gutt, på alder med sitt eget barn.

Kvinnen ringte politiet og fortalte at «Naboen min er på TV-en min, han driver og misbruker et barn». Kort tid etter troppet politiet opp. De undersøkte videoen, og banket på hos nabomannen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer