Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ble beskutt - hoppet ut av vindu

Trolig av frykt for å bli skutt hoppet en mann ut fra 3. etasje i en sentrumsgård på Carl Berners plass i Oslo i går kveld. Store bevæpnede politistyrker jaktet i natt på den ukjente gjerningsmannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var ved 21-tida i går kveld at politiet fikk melding om at det lå en mann på fortauet på Carl Berners plass i Oslo, og at var blitt løsnet tre skudd i en bygård like ved.

- Den første politipatruljen var på stedet svært kort tid etter at vi fikk meldingen. Vedkommende som lå på fortauet var skadet, men han hadde ikke sårskader, opplyser operativ uteleder Inge Utstumo ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Få minutter senere ble mannen brakt i hui og hast til Ullevål sykehus. Mannen har pådratt seg indre skader, men de skal ikke være livstruende.

Vitner forklarte politiet at en ukjent person i orange jakke hadde løpt ned trappehuset i bygget ved Carl Berners plass, og forsvunnet fra stedet i en bil - trolig en blå Opel Corsa. Bilen skal ha kjørt meget raskt fra åstedet.

Store bevæpnede styrker sperret av området - da politiet fryktet at det kunne være en våpendesperado i bygget.

Seks tungt bevæpnede politifolk fra gikk inn i bygningen, og i trappehuset ble det funnet tre tomhylser av kaliber 22.

Døra til den aktuelle leiligheten i tredje etasje var sprengt. Politiets teori er at noen skulle ta mannen som bodde i leiligheten, og han har hoppet ut av vinduet av frykt for bli skutt.

RYKKET UT: Politiet måtte til Carl Berner da en mann hoppet ut av vindu fordi bevæpnede menn stormet inn i leiligheten hans.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!