- Ble brått syk hjemme

Justisminister Knut Storberget er innlagt på sykehus.

SYKMELDT: Justisminister Knut Storberget ligger til utredning på Oslo universitetssykehus, Aker. Foto: Erlend Aas / SCANPIX
SYKMELDT: Justisminister Knut Storberget ligger til utredning på Oslo universitetssykehus, Aker. Foto: Erlend Aas / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Justisminister Knut Storberget er sykmeldt og ble onsdag ettermiddag innlagt på Medisinsk avdeling, Oslo universitetssykehus, Aker, for utredning. Mer informasjon ventes fredag, heter det i en pressemelding fra departementet.Dagbladet.no får opplyst av kilder i Justisdepartementet at Knut Storberget i går ble syk i sitt hjem. - Ambulanse ble tilkalt, og justisminister Knut Storberget ble kjørt til sykehus, får Dagbladet.no opplyst.

Det har blåst politisk storm rundt Storberget de siste ukene. Det er ikke klart hva som feiler Storberget, men han utredes av leger.

Statsminister Jens Stoltenberg har i dag snakket med justisminister Knut Storberget og ønsket ham god bedring.

- Justisministeren er nå til utredning og trenger ro slik at han kan komme tilbake og fortsette sitt viktige arbeid i regjeringen, sier Stoltenberg i en pressemelding.

Statsministeren opplyser at i statsråd på fredag vil kultur- og kirkeminister Trond Giske konstitueres som ansvarlig for å styre Justisdepartementet i Storbergets sykefravær.

- Det er alt for tidlig å konkludere med noe som helst. Han er til utredning på sykshuset, sier kommunikasjonssjef Gunnar A. Johansen til Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer