SYKMELDT: Justisminister Knut Storberget ligger til utredning på Oslo universitetssykehus, Aker. Foto: Erlend Aas / SCANPIX
SYKMELDT: Justisminister Knut Storberget ligger til utredning på Oslo universitetssykehus, Aker. Foto: Erlend Aas / SCANPIXVis mer

- Ble brått syk hjemme

Justisminister Knut Storberget er innlagt på sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


(Dagbladet.no): Justisminister Knut Storberget er sykmeldt og ble onsdag ettermiddag innlagt på Medisinsk avdeling, Oslo universitetssykehus, Aker, for utredning. Mer informasjon ventes fredag, heter det i en pressemelding fra departementet.

Dagbladet.no får opplyst av kilder i Justisdepartementet at Knut Storberget i går ble syk i sitt hjem.

- Ambulanse ble tilkalt, og justisminister Knut Storberget ble kjørt til sykehus, får Dagbladet.no opplyst.

Det har blåst politisk storm rundt Storberget de siste ukene. Det er ikke klart hva som feiler Storberget, men han utredes av leger.

Statsminister Jens Stoltenberg har i dag snakket med justisminister Knut Storberget og ønsket ham god bedring.

- Justisministeren er nå til utredning og trenger ro slik at han kan komme tilbake og fortsette sitt viktige arbeid i regjeringen, sier Stoltenberg i en pressemelding.

Statsministeren opplyser at i statsråd på fredag vil kultur- og kirkeminister Trond Giske konstitueres som ansvarlig for å styre Justisdepartementet i Storbergets sykefravær.

- Det er alt for tidlig å konkludere med noe som helst. Han er til utredning på sykshuset, sier kommunikasjonssjef Gunnar A. Johansen til Dagbladet.no.