Ble bundet og kneblet

Sju gutter og to jenter ble tatt hånd om av politiet, etter at en mann ble funnet bundet og kneblet i en trappeoppgang ved Solli plass i Oslo i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vaktleder Ingebrigt Eldegard ved kriminalvakta ved Oslo politidistrikt sier til Dagbladet.no at noen av ungdommene trolig havner på glattcelle.

- Dette er kjenninger av politiet, som skal ha vært uenige om noe. Noen blir kanskje bøtelagt. Det stemmer at en mann skal ha blitt bundet og kneblet, men han vil ikke anmelde saken, sier Eldegard.

De ni ungdommene oppholdt seg i en leilighet i et fire etasjers murhus i Drammensveien, der den fornærmede ble funnet. Mannen som ble funnet kneblet, hevder at ungdommene har stjålet forskjellige gjenstander fra ham. De skal også være mistenkt for å ha utøvet vold mot mannen.

Ungdommene ville ikke slippe inn politiet, så det ble tilkalt forsterkninger. Rundt ti politifolk med rambukker og køller tok seg inn i leiligheten, og hentet ut ungdommene.

Politiet understreket at alle ungdommene var pågrepet etter innbringelsesparagrafen. Det betyr at de i utgangspunktet skal slippes fri innen fire timer. Hvis ikke, må de siktes for et lovbrudd.

TATT: Politiet innbrakte ni ungdommer etter episoden i Drammensveien.