- Ble drapstruet etter TV-debatt

Det verbale bikkjeslagsmålet i TV-debatten om den nye hundeloven tirsdag kveld fortsatte etter sending. I går ble en debattdeltaker politianmeldt for å ha drapstruet en annen debattdeltaker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ifølge anmelderen, Kjell Rønningsbakk, truet Terje Bolling fra Foreningen for hundeomplassering ham to ganger etter sending i NRK1s «Standpunkt», med følgende utsagn:

- Dine dager er talte!

Ifølge Rønningsbakk ble trusselen først framsatt under fire øyne i korridoren mellom studioet og TV-resepsjonen, og deretter gjentatt i selve TV-resepsjonen.

Avviser drapstrussel

Terje Bolling avviser overfor Dagbladet at han har kommet med noen drapstrussel:

- Det jeg sa, var at «dine dager i politikken er talte». Det sa jeg idet jeg på vei ut av TV-huset, passerte Rønningsbakk og noen andre som sto i resepsjonen. På tilrop fra Rønningsbakk om hva jeg mente, gjentok jeg så høyt og tydelig at hele NRK må ha hørt det: I POLITIKKEN, sier Bolling.

- Jeg er mer opprørt over forslaget til ny hundelov enn over anmeldelsen fra Rønningsbakk, sier Bolling.

Ekspoliti bekrefter

Men Rønningsbakk fastholder sin versjon, og opprettholder anmeldelsen. Tidligere politimann Nils Gunnar Skarning, som også deltok i programmet, bekrefter at han hørte Bolling si akkurat de ordene Rønningsbakk hørte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer