- Ble dratt inn bil og voldtatt av tre menn

Dramatisk overgrep i Drammen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tre menn i en bil skal ha dratt den unge kvinnen inn i bilen et sted i Drammen sentrum, for så å kjøre til en avsidesliggende parkeringsplass der de voldtok henne, melder Søndre Buskerud politidistrikt. De ber nå vitner melde seg.

- Hun skal ha blitt plukket opp i sentrum et sted av tre menn som kjørte henne til en parkeringsplass i nærheten av kjøpesenteret Maxi og så foregrepet seg på henn, sier politiets operasjonsleder Marianne Mørk til Dagbladet.no 

Overgrepet skjedde en gang mellom midnatt og 01-tiden i natt. Kvinnen klarte selv å varsle politiet ved 02-tiden.

- Vi er interessert i å komme i kontakt med alle vitner som kan ha sett noe i dette området i dette tidsrommet. Kjøpesenteret Maxi ligger ved Drammenshallen og Marienlyst stadion, forklarer operasjonslederen.

Kvinnen er over 18 år gammel og bosatt i Søndre Buskerud. Hun er søndag innlagt på voldtektsmottaket i Drammen. Politiet har gjennomført innledende samtaler med henne, men hun er foreløpig ikke i stand til å gi en lengre forklaring.

- Hun er såpass i sjokk at hun ikke har vært i stand til å gi noen god beskrivelse av hva som er skjedd. Derfor er vi også forsiktige med å gå ut med beskrivelser av gjerningsmennene eller bilen, sier Mørk til Dagbladet.no.

Vitner som kan ha sett noe bes om å kontakte Søndre Buskerud politidistrikt. Politiet kan ringes på 02800