Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ble filmet før ulykken

LONDON (Dagbladet): Et kjærestepar kan i mange måneder ha sittet på viktige beviser som kan kaste nytt lys over den tragiske bilulykken som kostet prinsesse Diana livet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Paret feiret kjærligheten i Paris, og tok videobilder av bilene og paparazzien som satte etter prinsessens bil umiddelbart før dødsulykken.

De to varslet raskt politiet i hjemlandet om videofilmen de hadde, og etterforskerne i Paris ble etter hvert varslet. Men dessverre er filmen blitt glemt i etterforskningens hete.

Den britiske avisa The Mirror har imidlertid fått tak i en kopi av filmen, og avisas journalister har drevet egen etterforskning.

Filmen kan vise seg å være sensasjonell.

Helt siden dagene etter Dianas død har politiet hevdet at det var en hvit Fiat Uno som var involvert i en nestenulykke med prinsessens bil inne i tunnelen.

Videoen viser at den hvite bilen sannsynligvis var en Citrokn AX, som lett kan forveksles med Fiat Uno.

På videoen ser man den hvite Citrokn AX-en kjøre i stor fart fra hotell Ritz umiddelbart etter bilen med prinsesse Diana, kjæresten Dodi al-Fayed, sikkerhetsvakta Trevor Rees-Jones og den fulle sjåføren Henri Paul.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!