- Ble filmet og voldtatt

Sterkt beruset skal den 19 år gamle jenta ha sovnet, og deretter blitt båret inn i en seng. Seinere skal en av festdeltakerne ha hatt sex med henne, mens kameratene filmet det som skjedde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da jenta våknet søndag morgen, skal hun ikke ha husket noe av det som skjedde på den fuktige ungdomsfesten kvelden før. Mandag anmeldte hun forholdet til politiet i Kristiansund, som nå etterforsker saken.

- Vi har mottatt en anmeldelse om en sedelighetsforbrytelse fra jenta. Jeg kan også bekrefte at politiet har mottatt en videokassett, sier politiinspektør Bjørn Feiling til Dagbladet.
Han er svært sparsom med opplysninger.

- Vi har mistenkte i saken, men jeg vil ikke angi om det dreier seg om en eller flere personer, sier Feiling.

Han vil ikke kommentere hvorvidt noen er pågrepet i saken.

Fuktig fest

Ryktene svirrer i lokalsamfunnet på Nordvestlandet etter festen lørdag kveld. Cirka 20 ungdommer var samlet til fest hjemme hos en gutt. Foreldrene var bortreist.

Kilder sier til Dagbladet at det ble nytt store mengder alkohol utover natta. Til slutt var det bare cirka ti personer igjen.

Den 19 år gamle jenta, som skal ha vært den eneste jenta igjen på festen, skal ha vært svært beruset, og sovnet mens festen pågikk. Festdeltakere skal så ha båret henne inn i en seng.
Etter en stund skal en gutt som angivelig skal ha flørtet med jenta tidligere på kvelden, ha gått inn på rommet.

- Alvorlig

Mens gutten angivelig hadde sex med jenta, skal de andre ha sett på. Videre skal en av tilskuerne ha filmet det som pågikk.

Dagen etter skal jenta ha sagt at hun ikke husker noe av det som skjedde. Mandag leverte hun sin anmeldelse til politiet.

Politiinspektør Bjørn Feiling opplyser at politiet ser alvorlig på saken, og at den er under etterforskning.

- Jeg vil ikke gå i detalj om innholdet i anmeldelsen av hensyn til etterforskningen. Om videofilmen stammer fra den aktuelle kvelden, vil etterforskningen vise, sier politiinspektør Bjørn Feiling.