Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ble forelsket og frifunnet

En 49 år gammel kvinne er frifunnet for å ha inngått et proforma ekteskap med en egypter. Årsak: Hun ble forelsket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen som møtte i Kristiansand tingrett for få dager siden, innrømmet at hun tok imot 40.000 kroner for å inngå ekteskapet. Hun innrømmer også at hensikten fra første dag var at hun skulle få midler til å dekke sin store personlige gjeld, og at mannen skulle få oppholdstillatelse i Norge, melder NRK.

Aktor ba om 60 dagers fengsel for kvinnen. Han ville også at kvinnen skulle dømmes til å betale tilbake de 40.000 kronene hun tjente på ekteskapet.

Men kvinnen ble frifunnet. Årsaken er at det kort etter første møte oppsto et kjærlighetsforhold mellom de to. Retten valgte å tro henne på påstanden om at hun var innstilt på å leve i et vanlig samliv med mannen hun fikk 40.000 kroner for å gifte seg med.

I dommen heter det at 49-åringen ble forelsket i egypteren allerede første dag hun møtte ham. Dermed er ekteskapet slik retten ser det ikke proforma, og heller ikke ulovlig.

Kvinnen brant seg likevel stygt på forholdet til egypteren, for han lot bare som han var forelsket. Dermed ble det brudd i forholdet allerede etter fem måneder, og paret er nå skilt. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media