-  Ble ikke dopet ned eller robbet

Forretningsmannen hevder at jentene på strippeklubben String i Oslo dopet ham og robbet ham for over 200 000 kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ved siste besøk i strippeklubben ble mannens firmakredittkort trukket ti ganger for 116 990 kroner - etter stengetid.

Rettssaken mellom forretningsmannens firma og Saxon Bar og Restaurantdrift, startet i Oslo tingrett i går. Tønsberg-mannen har saksøkt klubben etter at firmakortet hans ble tappet for 200 729 kroner over to besøk i klubben.

Saksøkeren i 50-åra svarte «jeg husker ikke» nærmest på alle spørsmål.

Skylder på blackout

Saksøkeren var i baren natt til 27. april og natt til 25. mai 2004. Ved det første besøket ble det trukket rundt 67 000 kroner fra firmaets Visa-kort. Forretningsmannen forklarte i retten at han kom i god kontakt med en av stripperne. De to gikk inn i et «privat» rom der de drakk champagne og hun danset for ham. På et tidspunkt gikk hun ut og spanderte champagne på de andre jentene på klubben.

-  Hun var veldig lenge borte, så jeg begynte å lure. Jeg tenkte ikke på det første gangen, men etter andre besøket trodde jeg de hadde puttet noe i drinken min, sa han.

Da hun komme tilbake og de tok ett glass til svartnet det for ham. Han mener han ble dopet og husker ikke resten av kvelden. Det samme skjedde ved det andre besøket, hevder han.Mannen og stripperen holdt kontakt i måneden som fulgte via telefon og sms, og avtalte et nytt besøk. Da svidde han av rundt 130 000 kroner med Visa-kortet.

Ved begge besøkene ble det brukt mest penger etter stengetid klokka 03.00. Og det veldig hyppig. I tidsrommet 03.16 til 06.32 ble kortet trukket ti ganger for i alt 116 990 kroner. Strippebarens advokat, Sverre Næss, hevdet at pengene mest sannsynlig ble brukt til dyr alkohol og «string money», penger man kjøper i baren for å tipse jentene når de danser.

 FUKTIG NATT:  Innehaver og strippebaren String, Magnus Saxon Morland, sier champagnen fløt under forretningsmannens besøk. Mannen skal ha sprutet champagne over danserne og skal ha latt seg lære å strippe. Foto: Henning Lillegård
FUKTIG NATT: Innehaver og strippebaren String, Magnus Saxon Morland, sier champagnen fløt under forretningsmannens besøk. Mannen skal ha sprutet champagne over danserne og skal ha latt seg lære å strippe. Foto: Henning Lillegård Vis mer

Konge på byen

Saksøkeren hevder at han ikke skrev under visaregningene, men hvis han gjorde det, var han i tilfelle så beruset at avtalen må kjennes ugyldig. Den saksøkte tar fullstendig avstand fra påstandene.-  Mannen skulle være konge på byen. Nå får han stå for det i ettertid også. Jeg anser dette som et svindelforsøk mot oss. Tenk hvor mange som er tatt på fersken av kona og angrer dagen derpå. Politiet har etterforsket om han ble dopet, og det ble han ikke, sier klubbinnehaver Magnus Saxon Morland til Dagbladet.

-  Hvorfor i all verden gikk han dit andre gangen? Jeg forstår ikke helt at dette skulle være noen sak i det hele tatt, sier Morlands prosessfullmektig Sverre Næss, .