- Ble ikke drept med teltplugg

Kalmar-politiet avviser nå spekulasjonene om at Carolina Johansson ble drept med en teltplugg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ble funnet tre teltplugger ved stedet der ti år gamle Carolina Johansson ble drept natt til lørdag. Flere aviser og etermedier har spekulert i at drapsvåpenet er en teltplugg.

- Carolina ble ikke drept med en teltplugg. Så vidt jeg forstår har teltplugger overhodet ingenting med hennes død å gjøre, sier informasjonssjef Sven-Erik Karlsson til Aftonbladet i ettermiddag.

Jakter på drapsvåpenet

Politiet har fått den foreløpige obduksjonsrapporten, men vil ikke kommentere nærmere hvordan drapsvåpenet ser ut. Etterforskningsledelsen sier i dag at de ikke har funnet våpenet.

Ifølge jenta som overlevde overfallet, var våpenet sløvt. Hun har tidligere sagt at gjerningsmannen trykte våpenet mot nakken hennes og fortsatte å trykke.

Fortsetter avhørene

Politiet fortsetter avhørene av barna som befant seg i teltet med Carolina, og barna som lå i teltet ved siden av. Politiet vil ikke kommentere om de anser det som mest sannsynlig at drapet var et fatalt utfall av guttestreker:

- Vi har ingen hovedteori om hvordan jenta ble drept. Men det er riktig at hovedteorien ikke lenger handler om en gal mann med kniv som går løs i Orrefors, sier Karlsson.