Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ble ikke nevnt som mor i barnehagesøknad

Dungs ektemann utelot henne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har en liste over indisier som peker i retning av at Dung Tran Larsen ble drept av sin ektemann. Fire uker før han meldte henne savnet, skal ektemannen ha unnlatt å nevne kona som mor i en søknad om barnehageplass til sønnen.

I søknaden står Dung verken oppført som mor eller blant dem som kan hente sønnen, skriver Bergens Tidende.

Sammen med en rekke andre punkter har politiet etter over 200 dager med etterforskning gjort ferdig en liste med indisier mot Dung Tran Larsens drapssiktede ektemann. Politiet mener punktene peker i retning av at Dung Tran Larsen aldri forlot sitt hjem i Krabbedalen i Bergen frivillig. Politiet arbeider nå med å gjøre listen så solid at det kan tas ut en drapstiltale.

- Vi er ferdig med vår liste. Nå fortsetter vi etterforskningen. Det er ikke snakk om å trappe ned, men å konsentrere de ressursene vi har mot å finne Dung. Det har vi fortsatt tro på at vi vil gjøre, før eller siden, sier politiinspektør Tore Salvesen i bergenspolitiet.

Ektemannens forsvarer, advokat Frode Skogvold, mener politiet til tross for sin lange indisieliste mangler beviser.

- Jeg har ingen kommentar til dem annet enn at det er snakk om indisier og ingen konkrete beviser, sier Skogvold til avisen.

22 år gamle Dung Tran Larsen ble meldt savnet 20. juli 2007. Ifølge ektemannen forsvant hun fra sitt hjem natt til lørdag 14. juli, men det finnes ingen sikre observasjoner av henne etter 23. juni. 23. august ble ektemannen, hans far, mor og bror pågrepet og siktet for drap på Dung.

(NTB)

SAVNET, ANTATT DREPT: Dung Tran Larsen (22).
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media