Ble kidnappet grunnet narkogjeld

Mann (19) som ble bortført i Telemark i går kveld, er nå flyttet til et sikkert sted.

UNNGIKK IKKE POLITIET: Denne bilen ble brukt for å prøve å slippe unna politiet. Det hele endte i en politisperring på Fensmyra like utenfor Nome i Telemark. Foto: Tore Svarverud, Varden
UNNGIKK IKKE POLITIET: Denne bilen ble brukt for å prøve å slippe unna politiet. Det hele endte i en politisperring på Fensmyra like utenfor Nome i Telemark. Foto: Tore Svarverud, Varden Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Lørdag kveld fikk politiet i Telemark melding om at en 19 år gammel mann var blitt kidnappet av to menn mens han var på besøk hos sin kjæreste (18) fra Herre utenfor Skien.

- 19-åringen opplevde situasjonen som svært skremmende. Han ble truet underveis, opplyser politiadviokat Torunn Sæthre i Telemark politidistrikt.

- Han ønsket ikke å være i området hvor han bor, og er nå flyttet til et sikkert sted, sier Sæthre.

PengeinnkrevingPolitiet pågrep søndag formiddag to menn og en kvinne for å ha kidnappet en 19 år gammel mann fra Bamble i Telemark. Søndag ettermiddag ble en fjerde person pågrepet, mistenkt for å ha vært involvert i kidnappingen.- Motivet er pengeinnkreving. 19-åringen skyldte penger til personer fra et kriminelt narkotikamiljø. De involverte i saken er kjenninger fra politiet, sier politiadviokat Torunn Sæthre i Telemark politidistrikt.

Blir varetektsfengsletDe to personene som politiet mener er hovedmennene bak kidnappingen, en mann (37) fra Grenland og en mann (23) fra Larvik, vil bli framstilt for varetektsfengsling i morgen, melder politiadviokat Torunn Sæthre i Telemark politidistrikt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer