Ble kjendis i Japan etter at han drepte og spiste en ung kvinne

Fem år etterpå var Issei Sagawa en fri mann.

PSYKIATRISK KLINIKK: I Frankrike ble Issei Sagawa dømt til å sone på en psykiatrisk klinikk, etter at han drepte en hollandsk dame, og spiste deler av henne etterpå. Foto: Pool Apesteguy / sola / Gamma-Rapho / Getty Images
PSYKIATRISK KLINIKK: I Frankrike ble Issei Sagawa dømt til å sone på en psykiatrisk klinikk, etter at han drepte en hollandsk dame, og spiste deler av henne etterpå. Foto: Pool Apesteguy / sola / Gamma-Rapho / Getty Images Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Noen ganger lurer jeg på hvorfor jeg gjorde en så grusom ting. Kanskje er det fordi jeg kommer fra en annen planet. Eller en annen dimensjon.

Issei Sagawa er ved første øyekast en alminnelig mann. Han er lavere (152 cm) og spinklere enn den gjennomsnittelige japaner. En eldre mann med briller og høyt hårfeste.

Men Issei Kagawa er ingen alminnelig mann. Han er en kaldblodig morder som spiste sitt offer, en nederlandsk kvinne ved navn Renée Hartevelt.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer