Ble kjent for å kle av seg på fjelltopper. Lørdag falt hun i døden

Redningsmannskapene nådde ikke fram i tide.

FALT I DØDEN: Internett-yndlingen Gigi Wu ble mandag funnet død, etter at hun i helga falt ned i en dyp kløft i den taiwanske nasjonalparken Yushan. Foto: Google Maps
FALT I DØDEN: Internett-yndlingen Gigi Wu ble mandag funnet død, etter at hun i helga falt ned i en dyp kløft i den taiwanske nasjonalparken Yushan. Foto: Google Maps Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den taiwanske Internett-stjerna Gigi Wu (36), bedre kjent som «The Bikini Climber», har skapt seg en karriere av å legge ut bilder av seg selv i bikini.

Lørdag mottok redningssentralen et nødanrop fra Wu. Hun var fortvilt og ute av stand til å bevege seg etter å ha falt ned i en 30 meter dyp kløft i Yushan nasjonalpark.

Krevende værforhold hindret redningsmannskapene fra å lokalisere henne via helikopter, så de gikk ut på leting til fots. Mandag ble hun funnet død, ifølge det taiwanske nyhetsbyrået CNA.

Dødsårsaken er foreløpig ikke fastslått, men det spekuleres i om hun frøs i hjel. Kroppen skal ifølge redningsmannskapene flyttes med helikopter i løpet av tirsdagen.

- Det ser jo så vakkert ut

Wu er foreløpig den seineste i rekken av eventyrlystne turgåere som har måttet bøte med livet i jakten på det beste bildet til sosiale medier.

I november skrev Dagbladet om ekteparet Vishnu Viswanath (29) og Meenakshi Moorthy (30) som advarte mot livsfarlige selfier, like før de selv falt i døden i Yosemite nasjonalpark.

I et intervju med den lokale TV-stasjonen FTV, gjengitt av NDTV, fortalte Wu at hun vanligvis gikk i turklær på vei opp fjellene, og skriftet til bikini for å ta bilder så snart hun nådde toppen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer