- Ble knivstukket i ryggen

Nordmannen, som er siktet for dødsvold i Thailand, hevder han handlet i nødverge.

ETTERFORSKER: En nordmann er siktet for dødsvold på et luksushotell i Thailand. Han har utreiseforbud mens politiet etterforsker saken. Foto: Politiet
ETTERFORSKER: En nordmann er siktet for dødsvold på et luksushotell i Thailand. Han har utreiseforbud mens politiet etterforsker saken. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En norsk mann i 50-åra er siktet for vold med døden til følge i Thailand. Bakgrunnen for siktelsen er at en britisk mann i 30-åra døde etter en brutal slåsskamp mellom de to på et luksushotell i Phuket.

Ifølge thailandske medier bodde de to side om side på luksushotellet, og slagsmålet skal ha startet da briten klagde på nordmannens støynivå.

Politiet opplyser til lokale medier at de fant nordmannen med kuttskader og flere blåmerker. Den britiske mannen lå da med ansiktet ned mot gulvet foran hotellrommet sitt.

Politiet har tidligere fortalt lokal presse at briten kom inn på hotellrommet til nordmannen med en kniv. Deretter skal nordmannen ha kvalt briten.

- Nordmannen var større og sterkere og holdt ham fast rundt halsen slik at han mistet bevisstheten. En sikkerhetsvakt kom til stedet og ba nordmannen slippe taket, noe han gjorde med en gang, sier politisjef Col Prawit.

Den britiske mannen ble sendt til sykehus, hvor han døde kort tid senere.

Nekter straffskyld

Ifølge Maj Techin, som var politimannen som først ankom stedet, har nordmannen innrømmet at de to kranglet og at han tok seg inn på britens rom via balkongdøra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer