Ble lam etter scenestup

LARVIK (Dagbladet): Han var i ekstase etter konsertsuksessen for militærgutter på Finnsnes. Men da Kim Granaas (24), bassist i Larvik-bandet Bløff, tok løpefart fra scenen og kastet seg ut blant publikum, endte han opp med knust kinnbein og å bli lam i ansiktet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nå advarer den kvestede musikeren andre rockere mot den populære konsertsporten «stage diving».

- Dette er livsfarlig, konkluderer Kim Granaas. Jeg tar aldri et slikt scenestup igjen, sier han til Dagbladet.

Lufteturen fra scenekanten i Finnsneshallen fikk fatale konsekvenser for den unge musikeren. Legene på Regionsykehuset i Tromsø har med 99 prosents sikkerhet fastslått at unggutten blir lam i ansiktet etter konsertulykken.

Gleden tok overhånd

Larvik-bandet Bløff er i startgropa av sin karriere, og tirsdag i forrige uke skulle de holde sin første konsert i Nord-Norge, nærmere bestemt på Finnsnes i Troms. Sammen med velkjente entertainere som Åsleik Engmark og Great Garlic Girls skulle de opptre for soldater fra Olavsvern, Skjold og Bardufoss militærleirer.

På tross av at de bare har to enslige singelplater ute på markedet, ble Bløff tatt svært godt imot av de rock'n'roll-kåte soldatene. Allsang og trampeklapp var et faktum på slutten av bandets konsert.

Dette gjorde rimelig nok Bløff-musikantene oppglødde. Etter en tur i garderoben tok de turen opp på scenen igjen for å motta publikums hyllest. For ferskingene i Bløff var en slik mottakelse overveldende. Og da en låt med Bløff-heltene Rage Against The Machine ble kjørt over høyttaleranlegget, tok det helt av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer