Ble mobbet på skolen

Viggo Kristiansen var et mobbeoffer da han gikk på ungdomsskolen fordi han var «liten og hadde temperament». Til slutt måtte foreldrene sende sønnen til psykolog.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Advokat Tore Pettersen, som er Kristiansens forsvarer, har overtatt utspørringen av Kristiansen. Stastsadvokat Edward Dahl måtte gi opp å få svar fra den tiltalte på om han var involvert i drapene i Baneheia.

Hengt opp nå knagg

Forsvarsadvokaten valgte å fokusere på Kristiansens barndom.

- Hadde du mange venner? spurte han.

- Vi som gikk på Tordenskiolds gate skole hang mye sammen. Første til sjette klasse gikk ganske greit. Problemene begynte i sjuende klasse med både mobbing og sånne ting, sa Kristiansen.

Han tror at mobbingen startet fordi han var liten og hadde temperament.

- De mobbet meg for alt og kalte meg «Smurfen», «Billen,» og «Bakterien», alt som var smått. De løfta meg opp og hengte meg på en knagg. Der hang jeg i en hel skoletime til noen fant ut hva som hadde skjedd.

- Visste lærerne at du ble mobbet?

- De plukket det opp etter hvert som jeg begynte å skulke. Jeg føler her i dag at jeg ikke fikk så mye hjelp fra skolen som jeg godt kunne ha hatt. Uansett hvor mye de prøvde å passe på, så klarte jeg ikke å holde meg på skolen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer