Australia

Ble møtt av dette uvanlige synet da han gikk ut i stormen

- Et fascinerende syn.

UVANLIG: Paul Mock fikk seg et uvanlig syn da han gikk ut i stormen for å sjekke hvordan det sto til med innsjøen i nærheten av familiens bolig i den australske byen Kununurra. Ti stokkpadder så ut til å haike på slangens rygg. Video: Andrew MockVis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Paul og Anne Mock var hjemme med sine to døtre i den australske byen Kununurra søndag, da en storm satt inn og etterlot seg store mengder regn.

I frykt for at de store regnmengdene skulle føre til oversvømmelser fra en innsjø i nærheten av boligen deres, gikk Paul ut i løpet av natta for å sjekke tilstanden.

Der fikk han seg et sjeldent syn. Innsjøen var så full av vann at stokkpaddene som lever der hadde samlet seg på gresset ved bredden av innsjøen.

Satt oppå slangen

På gresset like ved lå også en pytonslange ved navn Monty, som holder til i området. I likhet med paddene søkte han ly fra de store vannmassene. På Montys rygg satt ti padder som klengte seg fast, mens han flyttet seg bortover gresset i full hastighet.

- Det var fascinerende å se at noen av de lokale reptilene har blitt så vant til paddene at de ikke spiser dem, sa Mock til The Guardian.

Pauls bror Andrew delte et bilde av begivenheten på Twitter. Han sier til Dagbladet at han aldri har sett noe liknende.

I løpet av få timer hadde flere hundre brukere slengt seg på i kommentarfeltet. Flere omtaler Monty humoristisk som den perfekte «villmarkstaxien». Noen har også påpekt at bildet må være falskt, noe han kontant avviser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer