Steinar ville ta taxi fra Oslo Lufthavn

Ble møtt med hånlatter

Steinar Mageli og kona ble møtt med hånlatter da de ville ta taxi fra Oslo Lufthavn. To måneder seinere opplevde datteren deres det samme.

TAXITUR: Da Steinar Mageli og kona prøvde å ta taxi fra Oslo Lufthavn ble de møtt med hånlatter. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
TAXITUR: Da Steinar Mageli og kona prøvde å ta taxi fra Oslo Lufthavn ble de møtt med hånlatter. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I oktober i fjor hadde Steinar Mageli og kona vært ute og reist i USA. Da de landet på Oslo Lufthavn ville de ta taxi til Jessheim hvor bilen deres sto parkert, men det viste seg å ikke bli enkelt.

- Vi hadde med oss tre kofferter, og sjåføren begynner å lempe inn koffertene. Da jeg forteller at vi skal til Jessheim, nektet sjåføren å ta turen da det ikke var plass i bagasjerommet, forteller Mageli til Dagbladet.

Han syntes det var underlig at det ikke var plass til koffertene deres, men bestemmer seg for å prøve noen andre taxier.

Da de heller ikke kan kjøre han og kona, går de videre til maxi-taxiene, men heller ikke de har plass.

Mageli, som er advokat, prøvde å forklare taxisjåførene at de er pliktet til å også kjøre kortere turer.

- Sjåførene svarte med hånlatter, sier han til Dagbladet.

- Det var da jeg skjønte at dette var et opplegg. Vi fikk etter hvert hjelp til å bestille en taxi fra et annet sted. Da jeg fortalte sjåføren om problemene vi hadde hatt forklarte han at det var et kjent problem for taxisjåfører på Oslo Lufthavn, sier advokaten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer