- Ble nektet å danse i singlet

Felix (28) hevder han fikk valget mellom å kle på seg eller å forlate utestedet.

- INGEN BRÅKMAKER: Felix Anker Klein mener at han i går fikk valget mellom å ta på seg en genser eller forlate utestedet Memphis i Oslo. Vaktene begrunnet det med at menn i singlet er mer bråkete, hevder han. - Men det er jo ikke slik at når jeg tar singleten på, så kommer villdyret i meg frem, og at jeg går helt berserk, sier 28-åringen. Foto: Privat
- INGEN BRÅKMAKER: Felix Anker Klein mener at han i går fikk valget mellom å ta på seg en genser eller forlate utestedet Memphis i Oslo. Vaktene begrunnet det med at menn i singlet er mer bråkete, hevder han. - Men det er jo ikke slik at når jeg tar singleten på, så kommer villdyret i meg frem, og at jeg går helt berserk, sier 28-åringen. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Felix Anker Klein føler seg kjønnsdiskriminert etter det han i går opplevde som et valg mellom å kle på seg eller forlate utestedet Memphis på Grünerløkka i Oslo.

- DJ'en spilte kul funk og disko, så vi begynte å danse. Etter hvert ble jeg ganske varm, så jeg tok av meg genseren og fortsatte å danse i singlet. Da kom en kjempestressa vakt bort til meg og sa at det ikke var lov for menn å danse i singlet på utestedet. Han ga meg valget mellom å kle på meg eller forlate stedet, hevder Felix.

Ifølge Felix fortalte vakta ham at de hadde opplevd mye trøbbel med menn i singlet.

- Han mente at menn i singlet tiltrekker seg mer bråk. Men det er jo ikke slik at når jeg tar singleten på, så kommer villdyret i meg frem, og at jeg går helt berserk, sier han.

Kledde på seg Felix forteller at han forsøkte å snakke med en av sjefene på utestedet, uten at det ga noe resultat.

- Så da tok jeg på meg genseren igjen. Jeg ble irritert, men er ikke keen på å være en bråkmaker heller.

Likevel følte han at vaktene fulgte ekstra godt med på ham.

- Jeg opplevde det som at de var «klare» i tilfelle bråk skulle oppstå, og opplevde det som helt komisk. Jeg har aldri startet en slosskamp, ei kommet i bråk fordi jeg har danset i singlet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer